Fem anholdt efter ballade ved hashklub i Odense

De skulle kun anholde to - men betjente fra Odense Politi kom hjem med hele fem anholdte onsdag aften. Flere andre personer blandede sig nemlig da politiet anholdte to mistænkte i en voldssag - og så blev de også anholdt.

Blandede sig

Det hele foregik i Dronningensgade i det centrale Odense, hvor politiet mente, at man kunne finde gerningsmændene til en voldsepisode i weekenden.

De befandt sig sammen med omkring 10 andre i en hashklub i gaden og ifølge vagthavende kom de to mistænkte personer frivilligt med udenfor, hvor de blev anholdt.

Men en af de andre gæster i klubben - en 17-årig ung mand - fulgte efter og blandede ifølge politiet sig i anholdelsen. Han var aggressiv og så blev han også anholdt.

Ville slå betjent

Men det var ikke slut med det. Den 17-åriges bror var så utilfreds med politiets anholdelse af hans lillebror at han forsøgte at befri ham. Han blev verfet væk og trak sig derefter tilbage. Men da betjentene derefter ville forlade stedet kom den 19-årige stormende og så ud til at ville slå en af betjentene. Og så blev han også anholdt.

Derefter var betjentene på vej til at køre de fire anholdte på politigården - da de fik øje på endnu en mistænkt i voldssagen fra weekenden. Han blev også anholdt - og så kunne betjentene vende tilbage med de ialt fem anholdte.