I det fynske folks tjeneste

Find et navn til nyt marsvin

Fjord & Bælt i Kerteminde beder nu fynboerne om hjælp til at finde et nyt navn til centrets nye marsvin unge. Den der kan finde det bedste navn til den lille hval vil blive belønnet med en dag som marsvintræner og et årskort til Fjord og Bælt. 

-


Marsvinet trives i bassinet på Fjord & Bælt

Fjord & Bælt i Kerteminde beder nu fynboerne om hjælp til at finde et nyt navn til centrets nye marsvin unge. Den der kan finde det bedste navn til den lille hval vil blive belønnet med en dag som marsvintræner og et familieårskort til Fjord og Bælt. 

Den lille hunmarsvinunge kom til Fjord & Bælt sidst i juli efter at en fisker havde fanget ungen i sit garn. Centret har tidligere haft en unge med navnet Nuka, men den døde efter kort tid i bassinet i Kerteminde.

Men meget tyder på at denne lille hunhval klarer forholdene i Fjord & Bælt. Ungen ser ud til at trives sammen med de to andre hvaler Freja og Eigil.

Men marsvintrænerne mangler stadig et navn til hvalen og opfordrer nu fynboerne til at komme med forslag.

Du kan sende dit forslag ved at skrive til marsvin@tv2fyn.dk. Vinderen får æren af at være marsvintræner en hel dag på Fjord & Bælt, og får samtidig gratis adgang sammen med familien til centret et helt år.

Sidste frist er 6. september kl. 12.