Fionia Bank udvider for 42 millioner

Fionia Bank vil fremtidssikre sin udvikling og laver en tilbygning på 700 kvadratmeter.

- Vi får den plads, vi har brug for her og nu, og samtidig fremtidssikrer vi bankens udvikling, siger adm. direktør Finn B. Sørensen om den planlagte udbygning af Fionia Banks hovedsæde på Vestre Stationsvej i Odense.

Byggepladsen ryddes sidst i juli, og derefter rykker gravemaskiner ind. Der bygges en 700 kvadratmeter stor tilbygning i glas med en ny hovedindgang, der vender ud mod Vestre Stationsvej. Desuden opføres en kontorfløj på 2640 kvadratmeter med 880 kvadratmeter parkeringskælder
 
Det er bankens vækst og nye organisation med kompetencemiljøer for privatkunder, erhvervskunder, finansielle kunder og formuende kunder, der har øget Fionia Banks behov for plads.

- Den nye struktur betyder, at vores domicil på Vestre Stationsvej er mere end et hovedsæde i traditionel forstand, og at vi har brug for at samle aktiviteterne. Lige nu står vi midt i en global finanskrise, men den vil være overstået på et tidspunkt. Fionia Bank har et stort udviklingspotentiale, som vi er godt rustet til at udnytte med den nye effektive organisation, siger adm. direktør Finn B. Sørensen.