I det fynske folks tjeneste

Fionia Park fortsætter frem til 2014

Ny stor sponsoraftale mellem Fionia Bank og Odense Sport & Event A/S Fionia Bank har indgået sin hidtil største sponsoraftale, og stadion hedder Fionia Park frem til år 2014.

Odense Sport & Event A/S har indgået en 6-årig sponsoraftale med Fionia Bank, der bl.a. betyder, at stadion bevarer sit navn Fionia Park og familietribunen beholder navnet Fionia Bank Tribunen.

Aftalen er Fionia Banks hidtil største sponsoraftale, og den er samlet på et to-cifret millionbeløb, skiver Odense Sport & Event A/S i en meddelelse.

Den nye aftale indebærer, at Fionia Bank, som sponsor, rykker op på Preferred Partnerniveau i selskab med Fyens Stiftstidende A/S, Micro Matic A/S og TDC og begejstringen er stor hos de involverede parter:

- Odense Sport & Event A/S er en virksomhed i rivende udvikling og et sponsorat i denne her kaliber cementerer, at vi ikke er de eneste, der har opdaget det," udtaler en begejstret adm. direktør for Odense Sport & Event A/S, Thomas Christensen, som også er glad for at bevare navnet.

- Fionia Park er et rigtigt godt navn og navnet er efterhånden blevet kædet sammen med Fyns største fodboldstadion i folks bevidsthed, så vi er stolte over at beholde det og derudover glæder vi os meget til at fortsætte det rigtigt gode samarbejde med Fionia Bank, siger Thomas Christensen.

Også marketingschef i Fionia Bank, Mikael Ejrnæs, glæder sig over det fortsatte samarbejde:

- For os indebærer aftalen den rette eksponering og ultimative synlighed - både på Fyn og i resten af landet. Det latinske ord for Fyn, som er Fionia, har nu præget OB's hjemmebane siden juni 2005, og vi har valgt at genforhandle aftalen, inden den oprindelige løber ud, fordi vi fortsat gerne så vores navn i både stadion- og tribunenavnet, hvor familietribunen 'Fionia Bank' ligeledes beholder sit navn."

Aftalen træder i kraft med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2008.