I det fynske folks tjeneste

Fionia: Sponsoraftaler fortsætter

OB, Nicki Pedersen og GOG-håndbold kan ikke være sikre på at få sponsoraftaler forlænget, men Fionia Bank lover, at de nuværende sponsorater fortsætter.

Fionia Park - hvad skal det nu hedde?

Værst for små sponsorater

Selv om pengekassen i den fynske Fionia Bank er slunken, og banken er sat til salg, lover bankens direktør, at sponsoraterne af det fynske idrætsliv fortsætter.

Banken er blandt andre sponsor for fodboldklubben OB, speedwaykøreren Nicki Pedersen og håndboldklubben GOG. Den lægger også navn til OB's hjemmebane, Fionia Park.

- Alle de juridisk forpligtende aftaler, vi har på sponsorsiden, skal en køber overtage. Men de udløber jo så en dag, og så er det jo op til en køber at afgøre, om man vil bygge videre på det image, siger Jørgen Bast, administrerende direktør i Fionia Bank til Ritzau.

Han tror dog fortsat, der vil være penge at hente for de store sportsklubber på Fyn.

- Selvfølgelig skal Fionia Bank indgå i en samlet markedsføringsstrategi i en ny køberbank, men jeg tror ikke, man vil ændre det radikalt på Fyn, siger Jørgen Bast.

Værre ser det ud for bankens mindre sponsorater af enkeltarrangementer, kulturinstitutioner og sportsklubber. Hidtil har Fionia Fonden leveret seks-ni millioner kroner til banken til sponsorater, men fremover vil der ikke længere komme penge fra fonden.

- Da Fionia Fonden ikke længere kan deltage i sponsoraterne, er det bankens egne markedsføringskroner, der skal anvedes på det. Og så må der - uanset salg eller ej - skæres ned på nogle af sponsoraktiviteterne. Det er jeg ked af, men der skal være sammenhæng i det, siger Jørgen Bast.

Hvem sponsorerer Fionia Bank?