Fire brande på få dage: Politiet undersøger sammenhæng

Branden på Restaurant Carlslund var én ud af en række brande i Odense Syd på meget få dage. Politiet kan ikke afvise, at der er en sammenhæng mellem brandene.

Branden på Carlslund natten til den 20. juni var en ud af fem brande i Odense Syd på lidt over en måned. De fire sidste foregik over bare seks dage.

- Vi kan ikke afvise, at der er en sammenhæng mellem alle brandene, siger politikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

Den 9. maj opstod der brand i OB's klubhus. Den 20. juni brændte restaurant Carlslund til grunden. Den 25. og 26. juni blev brandvæsenet kaldt til tre brande i alt. Her var det et plejehjem, en produktionshal og en den gamle herregård, Lindvedgaard, der brændte.

- Vi efterforsker alle brandene enkeltvis, og der er dog heller ikke nogen grund til at tro, at de er umiddelbart forbundet siger Carsten Arentoft.

Han understreger desuden, at Carlslund-forpagter Henning Engstrøm IKKE betragtes som mistænkt i sagen om branden på restauranten i Fruens Bøge.

Carlslund stod over for sin højsæson, hvor masser af turister strømmer til Engen i Odense for at spise æggekage og for at høre jazz om lørdagen.