Fire dræbt i trafikken i år på Fyn

En ung mand blev fredag morgen dræbt, da en bil, som han var passager i, med meget høj fart tørnede mod et træ på Ørbækvej i det sydøstlige Odense. Det er det fjerde trafikdrab på Fyn i år.

72-årig mand fra Assens trafikdræbt

En 72-årig mand fra Assens kørte tirsdag 1. marts frontalt ind i en lastbil ved Ejby.

Ifølge politiet kørte den ældre mand af uvisse årsager over i den modkørende vognbane, hvor lastbilen ikke kunne undgå at ramme ham.

- Lastbilen røg i grøften, mens den voldsomt skadede personbil blev på kørebanen. Den ældre mand blev dræbt på stede.

Ulykken skete ved 11,30-tiden på Store Landevej, der løber parallelt med den fynske motorvej. Vejen blev kortvarigt spærret, mens oprydningen stod på.

18-årig død efter trafikulykke

En 18-årig mand døde af de kvæstelser han pådrog sig under en trafikulykke i Strib ved Middelfart natten til lørdag 19. marts.

Tre 18-årige kammerater fra Middelfartområdet var natten til lørdag på vej ad Vestergade i Strib, da føreren mistede herredømmet over bilen og torpederede en kampesten.

Den afdøde sad på forsædet og blev slynget ud af frontruden. Hårdt kvæstet blev han kørt til OUH, hvor han døde, søndag.

De to andre mænd slap med skrammer.

Føreren af bilen var spirituspåvirket og kørte formentlig med høj fart, da ulykken skete.

20-årig dræbt i traktorulykke

En 20-årig mand blev onsdag 11. maj dræbt, da hans traktor væltede på Tokkerodvej i Morud nordvest for Odense.

Den unge mand kom kørende i traktoren, der havde frontlæsser og en tom påhængsvogn efter sig.

Ifølge politiets foreløbige undersøgelser tyder det på, at vogntoget af ukendte årsager kom i slinger, så påhængsvognen skubbede til traktoren, der væltede om på venstre side.

Ved ulykken blev venstre siderude i traktoren smadret, og den 20-årige faldt ud på kørebanen. Her mistede han livet, da traktoren trak ham med ind under sig.

Passager dræbt på Ørbækvej

En 24-årig mand blev fredag morgen 20. maj dræbt, da en bil, som han var passager i, med meget høj fart tørnede mod et træ på Ørbækvej i det sydøstlige Odense.

Ulykken skete med så voldsom kraft, at bilen blev splittet i flere dele. Den 26-årige fører af bilen slap imidlertid stort set uskadt.

Føreren blev efterfølgende sigtet for uagtsomt manddrab.

Kort over trafikdrab på Fyn i 2011

Vis Dræbte i den Fynske trafik i 2011 på et større kort

Trafikdrab på Fyn