Fisker druknet i Bogense

Søndag eftermiddag fandt Odense Politi en druknet mand i Bogense Havn. Den druknede var en 50-årig fisker bosat i Fredericia, der arbejdede på en kutter i Bogense.

-

Søndag eftermiddag fandt Odense Politi en druknet mand i Bogense Havn. Den druknede var en 50-årig fisker bosat i Fredericia, der arbejdede på en kutter i Bogense.

Skulle have overnattet på kutteren
Den uheldige fisker skulle have overnattet på kutteren i Bogense natten mellem fredag og lørdag, da han ikke kunne nå hjem. I løbet af weekenden begyndte fiskeskipperen på kutteren at undre sig over, hvor den 50-årige var blevet af, da flere af hans personlige ting stadig var i kutteren,  fortæller vagthavende ved Odense Politi, Holger Warmbier til TV 2/FYN.

Vidner mente at have set ham
Men da politiet undersøgte sagen mente enkelte vidner at have set ham lørdag morgen ved bageren i nærheden af havnen. Derfor opgav politiet eftersøgningen inden den egentlig var begyndt.

Havde aldrig misset en arbejdsdag
Da den 50-årige efterfølgende ikke meldte sig på arbejde søndag besluttede kutterens skipper straks at henvende sig til politiet igen, da den 50-årige fisker netop var kendt for at være pligtopfyldende og aldrig at være fraværende fra arbejde.

Lå under kutteren
Under eftersøgningen fandt politiet mandens træsko i havnebassinet og besluttede at sende et dykkerhold ned i havnen. Her fandt dykkerne den 50-årige druknet under fiskekutteren.

Ikke noget kriminelt
Politiet kunne ikke finde noget mistænkeligt og regner med at den 50-årige har været oppe i løbet af natten til lørdag og der er faldet i vandet.