Fjord&Bælt nu med 4 stjerner

Fjord&Bælt fået tildelt karakteren 4 stjerner af DTA Danske Turist Attraktioner, og kommer dermed på højde med Odense ZOO.

Det er stjerne-klassificerings-ordningen DTA Danske Turist Attraktioner, der efter det årlige besøg, har hævet Fjord&Bælt fra 3 til 4 stjerner.

Formålet med DTAs stjerne-klassificerings-ordning er at gøre det nemt og overskueligt for turister i Danmark at få klar besked om de oplevelser, faciliteter og services, der findes på de enkelte attraktioner.

Fokus på forbedringer

Fjord&Bælts marketing-koordinator, Christina Kroer Hansen, glæder sig over resultatet.

- Som medlem modtager vi nyt evalueringsbesøg hvert andet år. Vi bruger DTAs anbefalinger fra sidste besøg i det daglige arbejde og ved udviklingsmøder til at målrette arbejdet med kvalitetsudviklingen, siger Fjord&Bælts marketing-koordinator, Christina Kroer Hansen, i en pressemeddelelse fra DTA.

- I årets besøg scorede vi høje point specielt på en videns- og forskningsbaserede undervisning, som bl.a. kommer til udtryk i vores daglige præsentationer af sæler og marsvin. Desuden har vi etableret Fyns største skoletjeneste, hvor omkring 10.000 skoleelever tilbydes undervisning på attraktionen.

- Den nære og personlige formidling er også et område, hvor vi opnåe fine resultater; centret har en række formidlere ansat med henblik på - via spontan formidling - at give gæsen en mere individuel oplevelse, siger Fjord&Bælts marketingkoordinator, Christina Kroer Hansen.

DTAs 4-stjernede attraktioner

DTA har knapt 100 medlemmer, og flere af landets turistattraktioner står i øjebikket i kø at blive optages på listen over 4-stjernede attraktioner.

Attraktioner med 4 stjerner