I det fynske folks tjeneste

Flækkede læberne på betjent

En ung mand blev natten til søndag anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og er nu varetægtsfængslet indtil 23. juni. En betjent var løbet efter ham, da Uropatruljen ved midnatstid dukkede op ved Børnehjælpsdagens afslutning i Kongens Have i Odense, og det endte med, at betjenten fik et knytnæveslag i ansigtet, som flækkede hans læber.

-

En ung mand blev natten til søndag anholdt og sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og er nu varetægtsfængslet indtil 23. juni.
En betjent var løbet efter ham, da Uropatruljen ved midnatstid dukkede op ved Børnehjælpsdagens afslutning i Kongens Have i Odense, og det endte med, at betjenten fik et knytnæveslag i ansigtet, som flækkede hans læber.

Stjal kasket
Den unge mand havde tidligere på aftenen stjålet en kasket fra en uniformeret betjent, og da Uropatruljen så dukkede op, fik den øje på ham.

En urobetjent løb efter kaskettyven og fangede ham ved hjørnet af Klaregade og Nonnebakken, men den unge mand ville ikke anholdes, så han placerede et knytnæveslag i ansigtet på betjenten og flækkede hans læber.

Venner ville hjælpe
Samtidig dukkede otte af hans venner op og forsøgte at befri den anholdte, men betjenten fik hjælp af sine kolleger, og alle ni blev taget med på Politigården i Odense.