I det fynske folks tjeneste

Flere biler involveret i trafikuheld på motorvejen

Flere biler var tirsdag morgen involveret i et trafikuheld på Fynske Motorvej omkring Odense. Motorvejen blev spærret, og det resulterede i syv kilometer kø.

Foto: Vejdirektoratet

Opdatering kl. 8.15: Fynske Motorvej er genåbnet i alle spor efter et trafikuheld tidligere på morgenen, oplyser Vejdirektoratet og Fyns Politi. Der er ingen alvorligt tilskadekomne ved uheldet. 

Opdatering kl. 9.00: Ved nitiden opstod der endnu et trafikuheld, meddeler Vejdirektoratet. Denne gang var det mellem Kildebjerg Syd og afkørsel 53 ved Odense V. Det har betydet, at højre spor er blevet spærret og altså mere kø. Vejhjælp forventes at nå frem klokken 9.20. 

Opdatering kl. 9.25: I forbindelse med uheldene på Fynske Motorvej skal man forvente omkring 15 minutters længere rejsetid på grund af kø, meddeler Vejdirektoratet. 

På E20 Fynske Motorvej ved Odense i retning mod Sjælland er der sket et trafikuheld mellem afkørsel 52 ved Odense SV og afkørsel 51 ved Odense S. 

Læs også 30 personer i slagsmål under koncert i Odense

Begge spor er spærret, og der er kødannelser frem mod uheldet, oplyser Vejdirektoratet. Flere biler er involveret i uheldet. 

Politi og redningsmandskab er på stedet. Rednings- og oprydningsarbejdet forventes tidligst afsluttet klokken 8.45.

Allerede klokken 8.15 kunne Fyns Politi oplyse, at motorvejen er genåbnet i alle spor. Der er ingen alvorligt tilskadekomne ved uheldet. 

Forvent dog længere rejsetid resten af myldretiden, oplyser Vejdirektoratet. 

Ifølge P4 er der cirka syv kilometer kø fra før afkørsel 52 ved Odense SV og frem mod afkørsel 51 ved Odense S.