I det fynske folks tjeneste

Flere biler stødt sammen: Nu er den fynske motorvej åben igen

Ifølge Fyns Politi er der cirka tre kilometer kø på den vestfynske motorvej. Ingen personer er kommet alvorligt til skade, selv om flere biler er stødt sammen.

Kilometerlang kø på den vestfynske motorvej lillejuleaftensdag.

Opdatering klokken 12: Fyns Politi oplyser på Twitter, at der er fri bane igen på den vestfynske motorvej ved Ålsbo Nord, hvor der fredag formiddag var tre kilometer kø på grund af et færdselsuheld. 

Juletrafikken er for alvor gået i gang på Fyn, og på den vestfynske motorvej er der sket et færdselsuheld ved rastepladsen Ålsbo Nord. Ifølge Fyns Politi er der cirka tre kilometer kø til afkørsel 55 ved Årup.

Færdselsuheldet er sket i vestgående retning ved Ålsbo Nord, hvor flere biler er stødt sammen, oplyser politiet på Twitter. Ingen personer er kommet alvorligt til skade, og politi og redningsmandskab er på stedet. Ifølge Vejdirektoratet er det venstre spor spærret. 

- Hold afstand, og vis hensyn, skriver Fyns Politi på Twitter.

Politiet råder bilister, der skal mod Jylland om at finde alternative veje. Der er ekstraordinært mange bilister på de fynske motorveje i forbindelse med juletraffikken.

Næsten 200.000 danskere forventes at køre over Storebæltsbroen og dermed over Fyn i løbet af juledagene, og trafikken er tungest lillejuleaftensdag mellem klokken 11 og 17. 

Uheld ved Ålsbo fredag formiddag. Foto: Vejdirektoratet

 

Husk, at du kan følge juletrafikken over Fyn i juledagene på tv2fyn.dk:

Læs også Følg juletrafikken her: Hektiske juledage på Fyn