I det fynske folks tjeneste

Flere masseslagsmål på Fyn

I takt med at alkoholprocenten steg blev knytnæverne også flittigt brugt rundt om i det fynske natteliv natten til søndag. Politiet blev adskillige gange kaldt ud til masseslagsmål.

Politiet havde natten til søndag travlt med at holde styr på de mange slagsmål i det fynske natteliv.

Først var det i Glamsbjerg, det var galt. Klokken et fik politiet en anmeldelse om et slagsmål mellem 15-20 personer ude foran Glamsbjerg Hotel.

- Men da vi kommer frem er slagsmålet stort set opløst og ingen vil anmelde noget, siger vagtchef ved Fyns Politi, Jesper Fält.

Slagsmål i Kerteminde

Kun en halv time senere må politiet atter rykke ud til et slagsmål. Denne gang ved Den Røde Pimpernel i Kerteminde, hvor 10-15 mennesker skulle være i slagsmål.

- Det skulle ifølge anmelderen være et slagsmål mellem nogle lokale og nogle polakker, men det kunne vi ikke få bekræftet, da vi når frem, siger vagtchef Jesper Fält.

Men slagsmål har der været, og politiet anholder en 23-årig mand fra lokalområdet for gadeuorden. Manden var så beruset at han blev taget med i detentionen og skal afhøres søndag formiddag.

Gymnasiefest over gevind

Klokken kvart i et modtager politiet et opkald om et slagsmål ved Munkebo forsamlingshus. Det er en gymnasieklasse fra Mulernes Legatskole, der holder fest.

- Da patruljen når frem er det tydeligt at der har været slagsmål, men ingen vil sige noget, siger vagtchef Jesper Fält.

Men stemningen ved festen er stadig anspændt.

- Patruljen fornemmer tydeligt at slagsmålet vil bryde ud igen så snart de kører, og derfor vælger de at lukke festen, siger Jesper Fält.

Ingen bliver anholdt til gymnasiefesten.