I det fynske folks tjeneste

Flere penge end forventet til Pluskunder

De 25.000 tidligere kunder hos det krakkede Plus Forsikring får flere penge end ventet retur. Kunderne får allerede til december penge fra garantifonden, og i senere kan kunderne også få penge for selvrisikoen i konkursboet. \"Denne sag har taget en virkelig god udvikling\", siger Pluskundernes talsmand.

-


Firmaet lukkede, men nu åbnes kassen for de tidligere kunder

De 25.000 tidligere kunder hos det krakkede Plus Forsikring får flere penge end ventet retur. Kunderne får allerede til december penge fra garantifonden, og i senere kan kunderne også få penge for selvrisikoen i konkursboet.

\"Denne sag har taget en virkelig god udvikling\", siger Pluskundernes talsmand.

Penge til december
Alle kunder der mistede penge ved Plus Forsikrings konkurs 18. oktober sidste år kan nu se frem til at få penge igen. Uanset om de tidligere kunder har rejst krav over for konkursboet eller ej, vil der dumpe en check ind ad døren i december.

Links
Se hjemmesiden for Pluskunder

I følrste omgang får de 25.000 kunder penge fra den nystiftede Garantifond. Her får kunderne deres tilgodehavende tilbage minus en selvrisko på 1000 kr. pr police. Det vil sige, at hvis man havde fire forsikringer i Plus Forsikring og har et tilgodehavende på 5000 kr. får man kun udbetalt 1000 kr.

Denne afregning kommer alle kunder, der havde en police hos Plus Forsikring til gode.

Penge til selvrisikoen
Efterfølgende får kunderne også mulighed for at få refunderet en del af selvrisikoen i konkursboet. På nuværende tidspunkt ser du ud til at der bliver en dividende på mellem 25-50 procent i konkursboet, og det betyder, at kunderne kan hente mellem en fjerdedel og halvdelen igen af selvrisikoen i konkursboet. Det kræver dog at kunderne rejser krav over for konkursboets advokat.


Kunderne får mere end forventet af deres tilgodehavender

Konkursboet afventer 
\"Som sagen er skredet frem, har vi fået betydeligt mere end vi regnede med. Det er yderst glædeligt. Det eneste der bekymrer mig er, at der kan gå flere år før vi kan få refunderet en del af selvrisikoen\", siger Axel Nielsen, talsmand for Pluskunderne.

Konkursboet skal i første omgang udbetale erstatninger til de kunder, der kom i klemme med skadesudbetalinger.

Første når disse sager er afgjort i retssystemet i løbet af nogle år, kan konkursboet gøres endelig op.