Flot comeback sikrer FC Fyn point

FC Fyn var bagud 3-0 ved pausen, da de søndag mødte Roskilde på udebane. Men en flot indsats i 2. halvleg sikrede fynboerne 3-3 og et vigtigt point i bundkampen.

Det så sort ud for FC Fyn efter de første 45 minutter. Hjemmeholdet bragte sig på 1-0 allerede efter syv minuters spil ved Jesper Håkansson og to scoringer af Tobias Perch-Nielsen gjorde at FC Fyn var bagud 3-0 ved halvlegen.

Men i 2. halvleg blev kampen vendt på hovedet. FC Fyn kæmpede bravt og efter 6 minutter gjorde Jesper Luth det til 3-1. Midt i halvlegen scorede først Jacob Schoop til 3-2 og to minutter senere bragte Ole Budtz balance i regnskabet med en scoring til 3-3.

Det ene point betyder, at FC Fyn kravler en enkelt plads op i tabellen, og nu kun er to point efter Kolding over nedrykningsstregen.