I det fynske folks tjeneste

Flot overskud i Fynske Bank

Fynske Banks resultat før skat er steget med 66 procent på et år. Det viser resultatet for første til tredje kvartal i år.

Banken fra Svendborg fremlagde torsdag regnskab for første til tredje kvartal 2016 med et resultat på 58,9 millioner kroner før skat. Det er en stigning på over 66 procent i forhold til sidste år, hvor resultatet før skat endte på 35,3 millioner kroner. Efter skat udgør resultatet 46,4 millioner kroner mod et resultat på 29,6 millioner kroner i 2015.

Selvom bankmarkedet lige nu er præget af lave renter, så ser man den høje stigning fra sidste år som et tegn på , at Fynske Bank er inde i en positiv udvikling.

-Det er et godt og tilfredsstillende resultat, ikke mindst set i lyset af det lave renteniveau i obligations- og pengemarkedet. Vi har fra første kvartal til nu set en positiv udvikling i nettorenteindtægterne, vi ser en lille fremgang i vores udlån og en fin vækst i antallet af nye kunder. Samlet set kan vi også glæde os over, at vi fortsat har en meget stærk kapital- og likviditetsposition, siger administrerende direktør Petter Blondeau.

Fynske Bank forventer, at årets samelede resultat ender på 70-75 millioner kroner.