Flotte resultater til OBK i Malmø

OBK Odense Badminton Klub kom hjem fra "Skånskan 2008" med flere flotte placeringer.

Malmø er hvert år rammen om en af de største åbne internationale turneringer i Nordeuropa, Skånskan 2008.

Der var 380 deltagere fra det meste af Nordeuropa - Danmark, Tyskland, England, Norge, Sverige, Finland m.fl.

- En hårdt besat turnering, hvor der kæmpes udenfor de almindelige Grand Prix point, men det gælder udelukkende æren. Det er nok en turnering, der er mere fri og åben, i det der "kun" kæmpes om medaljer og ikke "kun" de samme spillere, som i en almindelig "lukket" dansk turnering, fortæller Henrik Axelsen Ungdomsformand i OBK.

I U17 fik OBK Odense Badminton Klub følgende resultater:

Celine Juhl og Anne Larsen OBK, vandt deres damedouble over et tysk par - meget overbevisende i 2 sæt.

Og Anne Larsen fik en 3. plads  i mix med sin makker Rasmus Pollas, Sjælland.

Viktor Axelsen gik hele vejen og tog den tysker Max Schwenger i 2 sæt i finalen - med overraskende resultat 21-7 21-5. Denne tysker slog Viktors "onde ond Jonathan Strøm fra Sverige - allerede i 2.runde.
Jonathan var topseeded. Viktor var bundseeded.

I double tabte Viktor Axelsen i finalen, sammen med sin faste makker Frederik Colberg, Holbæk, i 3 sæt 19-21 i sidste sæt.