Flugtbilist efter færdselsuheld lørdag nat

En bilist er kørt fra et færdselsuheld i nat. Cyklist ramt og har været i livsfare. Fyns Politi efterlyser køretøjet efter det alvorlige færdselsuheld.

Klokken 04.06 blev en 26-årig ung mandlig cyklist kørt ned af en personbil på Vestre Stationsvej ud for nummer 15 i Odense. Efter uheldet sænkede bilen kortvarigt hastigheden, men speedede herefter op og kørte fra stedet. Bilen svingede ifølge et vidne kort efter til højre ad Store Glasvej og forsvandt.

Cyklisten blev indbragt til OUH med svære læsioner i hovedet og han var en overgang i livsfare. Siden hen er det oplyst, at han nu er uden for livsfare.

Politiet har i samarbejde med bilinspektør på uheldsstedet konstateret, at den forsvundne bil formentlig har grøn/grønlig lakering.

Der lå også en tabt nummerplade på uheldsstedet - AT72266. Ifølge politiets registre skulle nummerpladen sidde på en Mazda 323 fra 1997, registreret til en mand i Odense SV.

I sagens anledning efterlyser Fyns Politi derfor et grønligt køretøj - muligvis en Mazda 323 - med skader på fronten. Endvidere efterlyses eventuelle vidner, der har opholdt sig på Vestre Stationsvej eller Store Glasvej omkring uheldstidspunktet.