I det fynske folks tjeneste

Flugtbilist: Mindre forseelse udviklede sig til stor politijagt

Politiet stod klar til at tage imod fynsk flugtbilist torsdag eftermiddag. Manden stak af, da han blev spottet uden nummerplader på bilen.

Adskillige patruljevogne fra Fyns Politi var involveret i jagten. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En mandlig bilist stak af, da Fyns Politi ved 16.45-tiden ville snakke med ham om, hvorfor hans bil ikke var påmonteret nummerplader.

Den tilsyneladende mindre forseelse udviklede sig til en større jagt, hvor politiet måtte sætte adskillige patruljevogne i aktion for at stoppe manden.

Episoden tog fart på Søndersøvej i Morud og først på Middelfartvej i Ejby lykkedes det at få standset flugtbilisten. I alt foregik jagten over 35 kilometer og varede 25 minutter.

Undervejs havde Fyns Politi allieret sig med kollegerne i Jylland, som stod klar, hvis manden ville tage flugten over Lillebælt.

Opdatering

  • 31. maj 2018 kl. 22:07 Vagtchef ved Fyns Politi, Lars Fredensborg, oplyser ved 22-tiden torsdag aften, at flugtbilisten sigtes for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og for at udsætte andre for fare.

- Det viste sig at være en "god" bekendt, som vi bøvler en del med for tiden. Og han har lidt problemer stoppe, når vi beder ham om det. Men nu har vi ham, siger vagtchef Lars Fredensborg til TV 2/Fyn.

Manden opholder sig nu på politigården i Odense og vil blive stillet for en dommer fredag. Der vil manden formentlig være sigtet for en række forseelser.

Læs også Tyveri fra redningsbåd: - Det svarer til at pille hjulene af en ambulance

Læs også Truende sjællænder smadrer rude på diskotek: Køler af på stationen