I det fynske folks tjeneste

Fodbold på alle måder i Svendborg

En ny og anderledes fodboldevent kommer til sommer til Svendborg og varer fire dage.

Dansk Boldspil Union, Svendborg fB og Svendborg Kommune er gået sammen om at skabe denne fodboldevent for unge mellem 14 og 18 år - DBU Kick Off Camp 2008.

En event, hvor fodbold i alle sjove og kreative afskygninger i fire dage i august. krydres med underholdning leveret af radiostationen The Voice. Den nye fodboldevent blev lanceret på et pressemøde i Svendborg fB i dag, der også lægger baner og rammer til fodboldeventen i august.

- DBU Kick Off Camp er et nyt, spændende og helt anderledes tiltag fra vores side for unge fodboldinteresserede piger og drenge, og vi håber da selvfølgelig, at programmet og underholdningen vil være med at skabe en rigtig ramme for en god oplevelse for alle deltagerne i Svendborg, lyder det fra Steen Jørgensen, der er chef for DBU Børn og ungdom,

Han understreger, at camp'en ikke kun vil handle om fodbold, som vi kender det:
- De unge vil have stor mulighed for at få en smagsprøve på de mange alternative former for fodbold, der findes i dag som det tempofyldte Streetsoccer og futsal, men også kunne snuse til det at være dommer og træner for eksempel, forklarer han.