Fodboldspillere til synstest

Superligaklubben OB går nu nye veje for at forbedre spillernes præstationer og dermed klubbens bundplacering i superligaen. Onsdag er samtlige spillere indkaldt til en omfattende synstest, der skal afsløre om spillerne nu også kan se, hvad der foregår på banen.

-

Superligaklubben OB går nu nye veje for at forbedre spillernes præstationer og dermed klubbens bundplacering i superligaen. Onsdag er samtlige spillere indkaldt til en omfattende synstest, der skal afsløre om spillerne nu også kan se, hvad der egentlig foregår på banen.

I dag er det ofte de små forskelle, der afgør kampene i topfodbold. Og én af de forskelle der kan være afgørende for om et hold vinder eller taber, kan være spillernes synsevner.

Synet kan forbedres
Synet har - ikke overraskende - stor betydning for hvordan spillerne vurderer en bold, afstandsbedømmelsen og for spillernes koordinationsevne.

\"En moderne fodboldspiller skal på alle måder være i stand til at yde det maksimale. Derfor er vi hele tiden på forkant med de muligheder, der kan bidrage til at forbedre den enkelte spillers præstationer. Også ud i de små detaljer\", udtaler cheftræner Uffe Pedersen til OBs hjemmeside.

OB har hyret firmaet TrainYourEyes til at stå for testen.

Hvis testen afslører, at nogle af holdets superligaspillere ikke ser godt nok, har firmaet udviklet metoder, der kan optimere fodboldspillerens syn og dermed deres præstationer på banen.