Folketinget: Kalnæs fortsætter i politik trods nederlag

Det fynske folketingsmedlem for CD, Ebbe Kalnæs, er ude af folketinget. CD, der har været i Folketinget i 28 år, nåede ikke over spærregrænsen. Men Ebbe Kalnæs siger, at han bestemt ikke er færdig med politik af den grund.

-

Det fynske folketingsmedlem for CD, Ebbe Kalnæs, er ude af folketinget. CD, der har været i Folketinget i 28 år, nåede ikke over spærregrænsen. Men Ebbe Kalnæs siger i dag til TV2/FYN, at han bestemt ikke er færdig med politik.


Ebbe Kalnæs, der har været medlem af Folketinget i de sidste fire år, må belave sig på at rykke ud af Christiansborg. Han har været med i CD siden partiet blev stiftet.


\"Selvfølgelig er det dybt ærgerligt, at vi ikke kommer ind i Folketinget. Også for mig. Men jeg er bestemt ikke færdig med politik\", siger det nu forhenværende folketingsmedlem.


Nu vil Ebbe Kalnæs koncentrere sig om sit røgeri på Ærø, men han mener, at han sagtens kan påvirke det politiske liv på Christiansborg, selvom han altså ikke længere skal arbejde der.


\"Politik handler i høj grad om personlige relationer. Og jeg vil forsøge at påvirke de medlemmer af Folketinget politisk, som jeg kender godt\", siger Ebbe Kalnæs.