I det fynske folks tjeneste

Folketingskandidater sprang i Storebælt

Der er tilsyneladende ingen grænser for hvad politikerne i disse dage vil gøre for at tiltrække sig opmærksomhed. Søndag sprang tre fynske kandidater i Storebælt.

Tre fynske folketingskandidater kastede sig søndag ud i bølgerne for at få opmærksomhed omkring de fynske sager.

1 af 4

- Det er hårdt at være politiker og man må jo arbejde for sagen, sagde Kenneth Muhs, før han iført badedragt med Venstre-symboler tog en dukkert.

Vandet var kun seks grader, da de tre kandidater fra Nyborg-kredsen søndag eftermiddag kastede sig ud i bølgerne i Storebælt. Happeningen var en del af de tre politikeres valgkamp.

- Det er enormt koldt, men det er vigtigt at få budskabet ud om at man skal stemme på lokalpolitikerne, vi vil gerne udvikle landdistrikerne på Fyn, have en god broforbindelse - og så er der jo også havmiljøet og vindenergien, lød argumenterne fra SF?eren Mette Steffensen før hun  kastede sig ud i det iskolde vand.

Badeturen skulle blandt andet sætte fokus på broen.

- Vi skal have reduceret taksterne over broen, og det er her er nok lidt af et alternativ, og vi tror på at der er nogen der stopper op og siger her er der nogen der vil gøre noget for det fynske, lød det fra Kenneth Muhs.

- Jeg synes de fynske interesser er værd at svømme til Christiansborg for.  Det er hundehamrende koldt, men det er det værd, sagde den radikale nyborgkandidat, Michael Gravesen.

De tre politikere havde annonceret deres badetur over for medierne og spørgsmålet er så, om de også var sprunget i, hvis der ikke havde været et tv-hold til stede:

- Jamen det handler om synlighed, og hvis du ikke havde været her, så havde vi måske stået inde på stranden og snakket med nogle folk i stedet, mente Michael Gravesen.