Forældre rystede over chauffør

Forældrene, til den unge berusede mand, der natten til søndag blev dræbt gående midt på den mørk Middelfartvej, er rystede. De er vrede over taxi-chaufførens beslutning om at sætte deres søn af, fordi han kastede op i bilen

-

Forældrene, til den unge berusede mand, der natten til søndag blev dræbt gående midt på den mørk Middelfartvej, er rystede.
De er vrede over taxi-chaufførens beslutning om at sætte deres søn af, fordi han kastede op i bilen.

- Det er jo helt horribelt, at man sætter unge personer af der ikke er helt klar over, hvad de selv gør. Vi skal miste den dejligste unge mand på grund af en sådan uansvarlighed, siger  Gorm Havrehed, der er far til den dræbte.

Til fods ad Middelfartvej
Den 21 årige Henrik Havrehed var natten til søndag på vej hjem fra byen til sin forlovede Janni. På vejen hjem kastede han op i taxa\'en og det resulterede i, at han blev sat af. Taxachaufføren har forklaret hændelsesforløbet for Odense Politi.

- Inden den dræbte blev sat af havde han brækket sig i taxaen, og chafføren havde hjulpet ham med at tørre op, og de var holdt ind til siden. De kører videre, og da han så brækker sig igen, beder chaufføren ham om at sætte sig på sin jakke. Det vil den pågældende ikke, og derfor bliver der afregnet, og passageren forlader taxen, forklarer chefpolitiinspektør John Jacobsen  

Henrik Havrehed fortsætter til fods ad den mørke Middelfartvej. En vej som tidligere i år har kostet 2 andre menneskeliv. Flere personer ser ham og de kontakter efterfølgende politiet. Men da politiet ankommer er Henrik blevet kørt ned af en bil. Død på stedet.

Sætter ikke kunder af
Ifølge TV 2/Fyns oplysninger var det Odense Minitaxa der kørte den 21 årige mand. Vi har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Minitaxa.

Hos konkurrenten Odense Taxa sætter man ikke uden videre kunder af, fordi de kaster op i bilen.

- Der kan være episoder, hvor vi er nødt til at køre ind til siden med folk. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kører videre med dem. Det er sådan, at hvis et ungt menneske kaster op i en af vores vogne, så er der nogle udgifter forbundet med det. Men vil vi selvfølgelig køre vedkommende hjem til forældrene, forklarer direktøren for Odense Taxa, Jeppe Larsen.

Forældrene til den dræbte mener, at chaufføren burde have kørt deres søn resten af vejen hjem.
 
- Han skulle da have kørt de sidste 3-4 kilometer. Om han så havde havde ødelagt noget i taxaen eller hvad, så er det jo til at betale, men vi kan ikke betale med penge for Henriks liv. Vi kan aldrig få ham tilbage.