Formodet flugtbilist løslades

Ejeren af den bil, som torsdag eftermiddag påkørte og dræbte en 28-årig kvinde i Odense, bliver formentlig løsladt fredag. Politiet er i tvivl om, hvorvidt han er den person, der førte bilen og efterfølgende stak af. 

Politiet har dagen igennem forsøgt at få et gennembrud i sagen, men den 33-årige mand har ikke ønsket at udtale sig. Da flere vidneforklaringer har sået tvivl om, hvorvidt ejeren er flugtbilisten, bliver han løsladt. 

- Vi er ikke sikre på, at han er føreren. Der er nogle oplysninger omkring signalementet, der ikke passer til anholdtes, fortæller Jan Kurt Larsen, Vicepolitikommissær ved Fyns Politi.

Bliver ikke sigtet

- Der er også gjort nogle iagttagelser ved Brombærranken, hvor han smed bilen, som tyder på, at han ikke førte bilen. Derfor afstår vi fra fremstilling. 

Politiet er ikke i tvivl om, at flugtbilisten skal findes i bilejerens omgangskreds, og de afviser ikke, at den 33-årige stadig kan være flugtbilisten. 

- Det er jo givetvis en, som har adgang til køretøjet, forklarer Jan Kurt Larsen. 

Flugtbilisten påkørte og dræbte den 28-årige kvinde ved Niels Bohrs Allé og Campusvej klokken 16.35 torsdag. Efterfølgende flygtede han til Brombærranken 20, hvor kan efterlod den sorte Toyota Corolla. Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.