Forrygende slutspurt sikrede GOG ny DM-chance

-

-

/ritzau/
En forrygende slutspurt sikrede i dag GOG en ny chance for at spille sig i årets DM-finale i kvindehåndbold. I en stuvende fuld Gudmehal med knap 2000 tilskuere på lægterne vandt GOG 29-24 efter 12-13 ved pausen over Ikast/Bording.

Jyderne vandt den første semifinale, og dermed skal klubberne ud i en tredje kamp på mandag for at afgøre, hvem der skal have pladsen i finalen, hvor enten Viborg eller Slagelse venter. At GOG ville vinde så overbevisende, var der ellers ikke lagt op til fra start.

Ikast havde ualmindelig godt fat i forsvaret, fløjspiller Henriette Mikkelsen omsatte Karin Mortensens lange udkast til hurtige mål, mens Kristine Andersen fornemt lagde bolden ind til Tonje Kjærgaard på stregen.

Men midtvejs i anden halvleg smuldrede Ikasts angrebsspil totalt, boldene blev afleveret i fødderne på modstanderne, og faldt der endelig en afslutning, stod Mette Iversen solidt i GOG\'s mål. På 10 minutter vendte Ikast/Bordings tomålsføring til en fynsk femmålssejr, og en tredje DM-semifinale var en realitet.