Første nederlag til OB efter målorgie

AGF blev spillet ud af banen mod OB og var bagud 0-2, men endte alligevel med at vinde 6-3 i Odense.

AGF var bagud med 0-2 og blev spillet ud af banen, men endte alligevel med at vinde fredagens superligakamp med 6-3 i Odense.

David Devdariani, Søren Larsen og Jesper Lange stod for udeholdets scoringer til 4-3, 5-3 og 6-3, og det var et lyncomeback på bare otte minutter, der grundlagde sejren over OB.

OB førte nemlig 2-0, spillede sprudlende fodbold og modtog sågar stående bifald fra publikum i første halvleg. Men et dumt forsvarskiks lukkede AGF ind i kampen kort før pausen, og på bare otte minutter bragte udeholdet sig altså sig foran 3-2.

Det hele startede ellers så godt for OB, da Rasmus Falk modtog bolden efter en dårlig AGF-clearing. Falk takkede for tilbuddet og bankede med sit venstre ben bolden fladt i kassen bag Steffen Rasmussen.

Kort tid efter var det så Emil Larsens tur til at underholde hjemmepublikummet. OB-spilleren fik bolden på midten af banen og drev på tværs, hvorefter han uden for feltet også tog sit venstre ben og kanonerede kuglen op i hjørnet til 2-0.

Men godt som hele Tre-For Park hyldede et storspillende hjemmehold, udnyttede AGF en fejl i OB-defensiven, og Osama Akharraz kunne reducere for udeholdet.

Og den scoring så ud til at gøre ondt på OB, for kort efter pausen udlignede AGF, da Arthur Sorin pandede bolden op i målhjørnet efter et hjørnespark.

To minutter senere chokerede AGF-mandskabet så hjemmeholdet fuldstændig, da Alexander Juel Andersen skød på mål uden for feltet og bragte AGF foran 3-2. Bolden blev snittet af en OB-spiller og snød fuldstændig Jesper Christiansen.

Men der skulle ikke gå lang tid, før OB slog tilbage. Det skete, da en flot parade fra Steffen Rasmussen endte i hovedet på Morten Skoubo, der nemt kunne heade bolden i kassen til 3-3.

Men Søren Larsen, Jesper Lange og David Devdariani fik altså scoret efterfølgende, hvilket betyder, at AGF nu er alene på andenpladsen med 13 point, mens OB er på tredjepladsen med 10 point.