Fortsat ingen spor efter 19-årig

Dykkere, politifolk med hunde og en af hærens helikoptere søger fortsat efter den 19-årige Daniel Kjær Storm Kristensen, der forsvandt lørdag aften efter et besøg på diskotek Crazy Daisy i Nyborg.

-

Dykkere, politifolk med hunde og en af hærens helikoptere søger fortsat efter den 19-årige Daniel Kjær Storm Kristensen, der forsvandt lørdag aften efter et besøg på diskotek Crazy Daisy i Nyborg.

Dykkerne bliver ved
Ni dykkere fra Søværnets Operative Kommando er i gang med at gennemsøge Nyborg Havn, men fortsat uden tegn på den eftersøgte.

\"Vi bliver ved indtil politiet siger stop eller indtil mørket faldet på\", oplyser orlogskaptajn Lars Møller, der er leder af Søværnets Minørkorps.

\"Vi er vant til at finde ting på størrelse med håndgranater, så vi finder den eftersøgte, hvis han er der\", siger Lars Møller og tilføjer, at der er god sigtbarhed i dag.

Dykkerne har talt med fiskerne i området for at kunne tage højde for strømforholdene.

Søger på jorden og i luften
På landjorden er stort set alle hundepatruljer på Fyn i gang med at lede på arealerne omkring Crazy Daisy, på banegårdsarealet og ved Nyborg Havn. I luften leder en af hærens helikopeter, men der var ingen spor efter endt søgnig på havnearealet.

Familiens egen eftersøgning
Daniel Kjær Storm Kristensens familie følger intenst eftersøgningen ved Nyborg Havn. Faderen John Storm Kristensen leder selv med hjælp fra kolleger og venner. I nat kørte de rundt og delte løbesedler ud. John Storm Kristensen oplyser til TV 2/FYN, at de senere i dag vil besøge Nyborgs værtshuse for at se, om der eventuelt er nogle, der har hørt eller set noget.

Skoleklassen ledte i dag
Klassekammeraterne på Nyborg Gymnasium fik i dag et par timer fri fra skole. Ingen kunne koncentrere sig, så klassen valgte at tage ud og lede efter ham, oplyser rektor for Nyborg Gymnasium Hanne Josephsen.

Spor på video
Daniel Kjær Storm Kristensen er sidst set lørdag nat klokken 01.38 ud for diskotek Crazy Daisy i Nyborg. Den 19-årige odenseaner var efter en fest i Nyborg gået i byen på diskoteket og uvist hvorfor forlod han pludselig diskoteket uden overtøj midt om natten.

Det sidste spor af Daniel Kjær Storm Kristensen er et videobånd fra diskotek Crazy Daisy. Hans venner regnede med, at han havde taget toget hjem til Nyborg, men video fra DSB afslører, at den unge mand aldrig nåede ned til stationen.

Signalement
Daniel Kjær Storm Kristensen beskrives som en velfungerende mand, og politiet vil ikke udelukke at han har været udsat for en ulykke eller forbrydelse.

Daniel er 195 cm høj, og var ved bortgangen iført beige bluse og bukser og sorte sko.

Henvendelser til Odense Politi på 66 14 14 48.