I det fynske folks tjeneste

Fortuna finpudser formen før semifinale

Fortuna Odense Volley vandt deres sidste hjemmekamp i grundspillet - nu venter semifinalen. Ønskemodstanderen er Holte, fortæller sportschefen.

00:52

1 af 2

Kvinderne fra Fortuna Odense Volley vandt lørdag eftermiddag 3-1 i sæt over Aarhus Volley. Dermed cementerer fynboerne deres 3. plads i volleyligaen.

Fortuna er allerede sikret en semifinaleplads i kvindernes volleyliga. Men det er endnu ikke afgjort, hvem modstanderen bliver. Det bliver dog enten Holte eller Brøndby.

- Ønskemodstanderen vil nok være Holte, dem har vi slået én før gang i sæsonen. Brøndby har vi ikke helt fået slået endnu. Så Holte vil måske være en lille favorit, siger sportschef Mikael Hauge fra Fortuna Odense Volley.

Holte er allerede sikret førstepladsen i ligaen. Derfor skal Fortuna slutte på fjerdepladsen, hvis de vil møde den københavnske forstadsklub. Fortuna går dog efter at vinde hver eneste kamp, lyder det fra sportschefen.

- Vi går efter at vinde hver kamp, fordi det er ude af vores hænder nu, om vi bliver nummer 3 eller 4. Det kommer lidt an på Frederiksberg, som pt ligger nummer 4, siger han og fortsætter:

- Vi har mange ting, vi gerne vil nå, inden vi går ind i en semifinale, så vi skal arbejde for hver enkelt point.

Frederiksberg har spillet færre kamp end Fortuna og har derfor stadig 3. pladsen inden for rækkevidde. Men uanset hvem der bliver modstanderen i semifinalen, er Mikael Hauge optimistisk.

- Jeg tror godt, vi kan nå hele vejen, hvis vi får stabiliseret de ting, som vi halter lidt på nu. Så kan vi sagtens komme op og drille både Holte og Brøndby i semifinalen. Og står man i finalen, så er alt muligt, siger han.

Fortuna Odense spiller første semifinale på hjemmebane tirsdag den 5. marts.