Forulykket lå tre timer uden at få hjælp

En 20-årig mand fra Faaborg lå natten til fredag i tre timer i en have udenfor Ringe med et åbent lårbensbrud, uden at nogen opdagede ham. Manden mistede klokken 2.40 herredømmet over sin bil og endte i et budskads ved siden af en ejendom men blev først fundet klokken 5.40.

-


Den 20-årige mand overlevede ulykken

En 20-årig mand fra Faaborg lå natten til fredag i tre timer i en have udenfor Ringe med et åbent lårbensbrud, uden at nogen opdagede ham.

Manden kørte klokken 2.40 af Assensvej ved Ringe, da han på grund af al for høj hastighed i et sving mistede herredømmet over sin Renault Clio. Bilen røg indover en cykelsti, hvorefter den blandt andet nedlagde et skilt, en postkasse, et hegn, et træ, en flagstang, en kampsten og en trailer, inden den totalskadet endte i et budskads. Budskadset ligger i en forhave til en ejendom på Assensvej.

Bilisten pådrog sig under uheldet et åbent lårbensbrud og flere småskrammer.

- Manden lå herefter i tre timer med de mange skader i forhaven få meter fra ejendommen, uden at nogen opdagede ham. Han skreg om hjælp, men hverken ejendommens ejere eller naboerne kunne høre ham, fortæller vicepolitikommissær hos Svendborg Politi Morten Aunsborg.

Det var først da forbipasserede så ham ligge i haven klokken 5.40, at han kunne blive kørt til Odense Sygehus, hvor han nu er indlagt.

Ejerne af ejendommen havde hørt et brag, da uheldet skete, men opfattede det ikke som noget usædvanligt.