I det fynske folks tjeneste

Frem med badetøjet: Varme dage i vente

Ugen starter med et par pæne dage, hvor det især tirsdag og onsdag kan blive rigtig varmt.

Syd for Danmark har det i de seneste dage været rigtig varmt, og dele af den varme ser ud til at komme op mod Danmark i løbet af tirsdag og onsdag. Foto: Bax Lindhardt / Ritzau Scanpix

Der er rigtig gode muligheder for nogle flotte sommerdage i denne uge. Mandag bliver tør og solrig, men først tirsdag og onsdag stiger temperaturen til mere end 25 grader.

Mandagen starter med en del sol, men i løbet af dagen kan der mange steder komme en del skyer. Temperaturen når ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, op mellem 20 og 25 grader, mens TV 2 Vejret forudser temperaturer på omkring 22 grader.

Læs også Tørkeforsikringen kom et år for sent: Niels' hus revnede i varmen

Vinden bliver ganske svag og kommer fra en østlig retning. I aften bliver det tørt lette skyer, og natten til tirsdag bliver med klart vejr og temperaturer ned mellem 15 og 18 grader.

Tirsdag ser til gengæld anderledes varm ud. Få hundrede kilometer syd for Danmark har det i de seneste dage været rigtig varmt, og dele af den varme ser ud til at komme op mod Danmark i løbet af tirsdag og onsdag.

I løbet af tirsdagen kan temperaturen komme op på 26 grader på Fyn, mens det flere steder onsdag kan komme helt op omkring 28 graders varme.

01:21

\n      

Luk video