Fritidsfisker druknet ved Ærø

Den 61-årige fritidssfisker Kurt Erik Svarer fra Ærøskøbing druknede søndag eftermiddag ved Lillesø nord for Ærø. Den tidligere fisker var sejlet ud i sin jolle for at trække ruser op, da båden væltede og Kurt Erik Svarer røg i vandet.

-

Den 61-årige fritidssfisker Kurt Erik Svarer fra Ærøskøbing druknede søndag eftermiddag ved Lillesø nord for Ærø.

Den tidligere fisker var sejlet ud i sin jolle for at trække ruser op, da båden væltede og Kurt Erik Svarer røg i vandet.

Fundet af sejler
Kurt Erik Svarer blev ved 16-tiden fundet af en forbipasserende sejler, der så jollen ligge med bunden i vejret. Ved siden af jollen lå den livløse fritidsfisker.

Sejleren fik bjærget den druknede i land og en redningshelikopter blev sendt til Ærø, fordi man frygtede, der kunne have været flere ombord i jollen. Men det var ikke tilfældet.

Stod op i båden
\"Min teori er, at Kurt Erik Svarer har stået op i båden, da han skulle trække ruserne ind og har fået vægten fordelt forkert, så båden er kæntret\", siger politiassistent ved Ærø Politi, Torben Christensen.

Der var ingen vind af betydning, da ulykken skete.
Kurt Erik Svarer havde heller ikke tegn på at have slået hovedet, men det bliver nærmere undersøgt, når der er ligsyn tirsdag.