I det fynske folks tjeneste

Frømænd undersøger vandhuller efter brutalt røveri

Vandhuller ved Odense-bydelen Vollsmose undersøges for at se, om flygtende gerningsmænd kastede ting fra sig.

Mellem Bøgeparken i Vollsmose og B1909s træningsbaner blev en 59-årig mand udsat for et groft overfald. Frømænd undersøger vandhuller i området for at se, om gerningsmændene har kastet noget fra sig.

Frømænd undersøger fredag vandhuller ved Odense-bydelen Vollsmose for at se, om gerningsmændene til et meget brutalt overfald torsdag eftermiddag kastede noget fra sig, da de flygtede fra stedet, oplyser vicepolitikommissær Jack Liedecke, Fyns Politi.

Politiet leder efter tre unge 16-18-årige, der mistænkes for at have overfaldet en 59-årig mand, da han var ude at lufte sin hund ved atletikstadionet mellem Bøgeparken og B1909's træningsbaner.

Vidner har set tre unge løbe fra stedet. Deres flugtrute er blevet gennemsøgt med hunde, og det har vist sig, at de er flygtet forbi nogle vandhuller.

- De er løbet forbi nogle vandhuller, og vi vil gerne have vished for, om de har kastet noget fra sig. Derfor har vi bedt frømænd fra Frømandskorpset om at undersøge dem, siger Jack Liedecke.

Den 59-årige blev fundet bevidstløs på en sti med sine ejendele spredt omkring sig.

Han blev efter overfaldet meldt i livsfare og har siden ligget i koma på Odense Universitetshospital. Det forlød, at han ud over skader i ansigtet muligvis kunne have en blødning i hjernen.

Fredag middag var der ikke nye oplysninger om voldsofrets tilstand.

- Lægerne skal have tid til at undersøge ham nærmere, siger Jack Liedecke.