I det fynske folks tjeneste

Fulham er i sorg efter sent kollaps mod OB

Djiby Fall og OB sendte dybt inde i overtiden Fulham ud af Europa League, og det tager hårdt på englænderne.

01:33

Djiby Fall og OB sendte dybt inde i overtiden Fulham ud af Europa League, og det tager hårdt på englænderne.

1 af 2

De er nærmest i chok i Fulham.

Hvad der onsdag aften lignede en sikker sejr mod et OB-mandskab, som ikke havde noget at spille for i Europa League, endte dybt inde i overtiden med et uafgjort 2-2-resultat. Dermed røg Fulham sammen med OB ud i det europæiske mørke.

- Det er virkelig hårdt at kapere. Vi spillede ikke en god kamp, men vi havde klart de bedste chancer, og jeg fatter ikke, at vi kun fik uafgjort, siger den tidligere FCK-spiller Brede Hangeland til Fulhams hjemmeside.

- At ryge ud på den måde på den sidste boldberøring er meget frustrerende og svært at acceptere, siger han.

Nordmanden føler nu, at hele efterårets kampagne i Europa League har været spild af tid.

- Jeg har tænkt over det faktum, at vi begyndte turneringen den 23. juni, og nu føles det som om, at alt det arbejde var til ingen verdens nytte, så det er meget, meget skuffende, siger han.

Også Fulham-manager Martin Jol har svært ved at sluge den bitre pille, som Djiby Fall serverede, da han 30 sekunder før tid headede 2-2-udligningen i mål og dermed sendte Fulham ud af turneringen.

- Det er et hårdt slag. Omklædningsrummet var meget skuffet. Normalt har man et par minutter til at reparere på det, men ikke når modstanderen scorer til allersidst. Det var skuffende, siger Martin Jol til uefa.com.

Mens OB og Fulham er færdige i Europa League, går hollandske Twente og polske Wisla Krakow i stedet videre fra gruppe K.

Se jubel i Krakow da OB udligner