I det fynske folks tjeneste

Fyn har fået nyt håndboldhold

Efter længere tids økonomiske vanskeligheder har GOG og Odense Håndbolds kvinder fået grønt lys til at lave ét fælles kvindehold.  

Fyn fik i dag et nyt håndboldhold.

De ville gerne, men måtte ikke. GOG og Odense Håndbolds kvinder har kigget langt efter hinanden i et stykke tid, men økonomiske teknikaliteter har gjort, at de først i dag kunne give hinanden håndslag på et fremtidigt samarbejde.

- Jeg er lettet og glad over, at vi kom i mål. Det er udtryk for, at DHF tror på de gode kræfter i GOG, at de giver os dispensation, fortæller en glad Arne Buch, der er direktør for GOG.

Problemet har været, at licensen ligger i GOG og at den skal overdrages til det nye selskab 'Odense GOG'. Fordi GOG har haft en sløj økonomi, har de ikke kunnet overdrage licensen. Reglen er nemlig, at hvis man skal overdrage en licens, skal både modtager og afgiver af licensen være økonomisk solvent. GOGs økonomiske problemer gør, at klubben her og nu ikke er solvent.

I går besluttede DHFs kontraktudvalg så at give dispensation til GOG. Formodningen er, at GOG med tiden bliver økonomisk solvent.

Dermed har det nye hold licensen, og klubben kan spille i den bedste række. Den har premiere den 5. september hjemme mod FCK.

Odense GOG - som klubben hedder - satser på at nå i slutspillet allerede i 2009/2010-sæsonen.