I det fynske folks tjeneste

Fyn i Form - tidligere udsendelser

-

-

Fyn i Form (1:7)
Hvordan kommer man bedst i gang med at dyrke motion? Hvad skal man vælge og hvordan undgår man nederlag? I det første program møder  Margit og Søren de to trænere, Mads og Janne, som skal hjælpe dem til en bedre form.  Der gives psykologiske tips og seerne får vist øvelser, der kan laves derhjemme i sofaen!

Se Fyn i Form fra 5. marts

Fyn i Form (2:7)
Margit og Søren får hjælp til at lægge en træningsplan for de kommende måneder. De skal også lave deres egen træningsdagbog. Vi sætter fokus på kredsløbstræning, og vores hovedpersoner får testet deres kondital. Til seeren derhjemme  er der en effetiv maveøvelse!

Se Fyn i Form fra 12. marts

Fyn i Form (3:7)
Margit og Søren introduceres til styrketræningsrummet. Deres trænere, Janne og  Mads, vil have dem til at træne i maskinerne mindst én gang om ugen. Det glæder hverken Margit eller Søren sig til! En psykolog giver gode råd. Og i hjemmøvelsen får Janne Carsten ned på alle fire.

Se Fyn i Form fra 19. marts

Fyn i Form (4:7)
Margit og Søren skal have målt deres fedtprocent. Og for Sørens vedkommende er den som ventet alt for høj.
I programmet er der også gode råd at hente, når man vil ændre
kostvaner og øge sin forbrænding med motion.

Se Fyn i Form fra 26. marts

Fyn i Form (5:7)
Nu har Margit og Søren gennemført de  første uger i motionscentret med introduktion til en række forskellige træningsformer. Hvad er sjovt, hvad er hårdt? Og hvordan påvirkes man psykisk af at dyrke motion?

Se Fyn i Form fra 2. april

Fyn i Form (6:7)
Margit og Søren har gjort sig de første erfaringer med målrettet motion.  Fremfor alt har det krævet meget planlægning at komme afsted hjemmefra. I programmet  besøger vi en arbejdsplads, som har gjort det lettere at få indpasset motionen. Her kan man nemlig dyrke motion i arbejdstiden.

Se Fyn i Form fra 9. april


Fyn i Form (7:7)
Nu kører det, eller gør det ? Vi besøger Margit og Søren i motionscenteret efter tre måneders træning. Hvordan er det gået? Har Søren tabt sig? Har Margit fået en stærkere krop? Og vil de fortsætte med motionen, når de tre måneders gratis træning nu er slut?

Se opfølgningsprogrammet til Fyn i Form fra 20. maj