I det fynske folks tjeneste

Fyn klar med kærligt reklamefremstød

En række af Fyns store offentlige aktører er gået sammen om at lave en ny og anderledes markedsføring af Fyn. Det nye kærlige logo skal signalere både hjertevarme og udvikling, og vil blive hængt op i hovedstadsområdet.

-


Sådan ser Fyns nye logo ud

En række af Fyns store offentlige aktører er gået sammen om at lave en ny og anderledes markedsføring af Fyn over for omverdenen. Det nye kærlige logo skal signalere både hjertevarme og udvikling, og vil blive hængt op ved blandt andet motorveje og i S-tog i hovedstadsområdet.

\"Det nye fynske logo viser, hvordan Fyn på én og samme tid er både poesi og livlig fremdrift,\" siger amtsdirektør Niels Højberg, Fyns Amt.

Moderne videnssamfund
Logoet er lavet af reklamebureauet Grey. Bureauet vandt en konkurrence udskrevet af Branding Fyn, der en gruppe med repræsentanter fra Fyns Amt, Odense Kommune, Kommuneforeningen på Fyn, turistsammenslutningen Fyntour og Fyns Erhvervscenter.  


Fyn er både poesi og livlig fremdrift

\"Grey havde helt klart det mest kreative forslag, der både rummer Fyns herlighedsværdier og sender signaler om den regionale udvikling, der er ved at forandre Fyn til et moderne videnssamfund\", siger Niels Højberg.

Hjertevarm ø
Det nye logo skal markedsføre Fyn som en hjertevarm og kærlig ø, hvor der er godt at leve og som samtidig som en region, der er med i den teknologiske udvikling. 

\"Med kampagnen vil vi ikke forsøge at bilde københavnerne ind, at der er bedre på Fyn, selv om vi synes, at det er tilfældet. Men den brandingproces vi har været igennem i styregruppen har gjort det klart for os, hvad det er, vi

Link
Se hele pakken med logoer(pdf-fil)

har at tilbyde omverdenen. Samtidig har vi fundet en måde at få fortalt andre, hvad det er vi selv holder af og kan tilbyde andre,\" siger amtsdirektør i Fyns Amt, Niels Højberg, der samtidig er med i den styregruppe, der har valgt logoet og brandingkampagnen.

Den nye brandingkampagne starter til foråret og logoet skal blandt pryde s-tog og reklamesøjler langs motorveje. Formålet er at  lokke flere københavnere til at slå sig ned på  Fyn.