Fyn Live sender fra Iværksætter-gurus peptalk

Se med i morgen, når en af iværksætteriets formel-1 kørere øser ud af sin igangsætterhjerne i Arena Fyn

Iværksætter Richard Branson er bedst kendt for Virgin-brandet, der blandt andet dækker over Virgin Records, Virgin Megastore og flyselskabet Virgin Airways.

Manden er blandt verdens rigeste mennesker, og han gæster Arena Fyn tirsdag, hvor han vil fortælle om sin tilgang til iværksætteri foran 4000 studerende fra SDU og Erhvervsakademiet Lillebælt..

Manden, hvis motto er "the sky is the limit" er rent faktisk i gang med Virgin Galactic - et projekt der arbejder på at lave kommercielle rumflyvninger.

Branson flankeres i øvrigt af en odenseansk iværksætter, men det er heller ingen hr hvemsomhelst. Morten Lund er navnet, der blandt andet står bag internettelefonisystemet Skype.

Morten Lund, der selv har læst på Syddansk Universitet, vil fortælle de studerende om sin tilgang til iværksætteri.

Du kan komme med

Siv Wigh Steffensen er din repræsentant, når Branson og Lund øser af deres iværksættererfaringer.
Siv Wigh Steffensen er din repræsentant, når Branson og Lund øser af deres iværksættererfaringer.

Arrangementet er egentlig lukket og forbeholdt studerende, men du kan komme med, for Fyn Live er nemlig med, når d'herrer Branson og Lund deler iværksætterguldkorn ud.

Siv Wigh Steffensen guider dig gennem arrangementet med Richard branson og Morten Lund. Det er direkte på TV 2/Fyns egen kanal klokken 12.45 og 14.45, hvor der er pressemøde med Richard Branson.