Fynbo bag online-salg af juletræer

En ung fynbo er begyndt at tilbyde salg af juletræer over internettet. Juletræerne kommer fra en plantage ved Vissenbjerg og kan leveres over hele landet. Salget går bedre end forventet.

-

En ung fynbo tilbyder salg af juletræer over internettet. Juletræerne kommer fra en plantage ved Vissenbjerg og kan leveres over hele landet.


Et juletræ er ikke den mest håndterlige vare i denne verden. Og har man ikke bil kan det være noget af en bedrift at få fragtet træet hjem fra skoven eller byen.


Juletrae.dk
Men nu tilbyder Jonas Klint fra Vissenbjerg at fragte usprøjtede Normanns graner lige ind i julestuen til danskere i hele landet.  Træerne kan bestilles på hjemmesiden www.juletrae.dk, og kan leveres i alle størrelser mod et gebyr.


Træerne er mellem 110 cm og 290 cm høje. De mindste koster mellem 119, mens de største koster 279 kr.  Prisniveauet ligger noget højere end hos de fleste andre juletræsahandlere i den fysiske verden.


\"Salget går bedre end forventet. Jeg har fået bestillinger fra både private og virksomheder. Men det er jo også et forsøg. Vi sælger stadig de fleste træer direkte fra plantagen, så det er ikke nogen katastrofe, hvis vi ikke sælger mange træer online\", fortæller Jonas Klint.


Kun de smukkeste til salg 
På plantagen ved Vissenbjerg har familien omkring 2000 juletræer, men Jonas Klint forsikrer, at kun de smukkeste træer bliver solgt online.


\"Jeg har fået bestillinger fra hele landet, flest fra København, hvor juletræer er noget dyrere end i provinsen\", siger internettets eneste juletræssælger.