I det fynske folks tjeneste

Fynbo sikkert videre ved All England

Både Mathias Boe og Carsten Mogensen samt Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er videre ved All England

Det bedste danske bud på en topplacering i herredoubleturneringen ved All England, Mathias Boe og Carsten Mogensen, spillede sig onsdag sikkert videre til anden runde.

De tredjeseedede danskere vandt med cifrene 23-21, 21-11 over Goh V Shem og Lim Khim Wah fra Malaysia.

Modstanderne kom bedst fra start og foran 4-1, men danskerne fik hurtigt kontakt, og det udviklede sig til et tæt første sæt.

Danskerne så ud til at være i kontrol i slutningen foran 19-17, men modstanderne kom godt tilbage og spillede sig frem til sætbold ved 20-19 og 21-20. Danskerne afværgede dog begge og udnyttede selv den første sætbold til 23-21.

I andet sæt gjorde danskerne anderledes kort proces og bragte sig hurtigt klart foran. Parret spillede sig til ni matchbolde ved 20-11 og vandt efter i alt 40 minutter på banen.

Også den bedste danske konstellation i damedouble er sikkert videre til anden runde i Birmingham.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, der seedet to, brugte ligeledes 40 minutter på at besejre Shinta Mulia Sari og Yao Lei fra Singapore med 21-15, 21-15.

Mixed doublen med Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen, der er seedet fire, vandt deres kamp i første runde med 21-13, 21-16 over Tarun Kona og Ashwini Ponnappa fra Indien.