Fynboerne får flot og solrig søndag

Især søndag eftermiddag og aften vil solen skinne på Fyn. UV-indekset er højt så vær opmærksom, når du opholder dig i solen.

Søndagsvejret på Fyn bliver endnu en flot og solrig en af slagsen. Fra morgenstunden vil der være skyer på himlen over det meste af Fyn.

Men i løbet af formiddagen og middagen vil et højtryk passere Fyn.

- Og det får altså luften til at begynde at synke i stedet for at stige, og så falder skyerne helt sammen, så det bliver en flot eftermiddag og aften, siger TV 2 Vejrets Lone Seir.

Temperaturerne kommer op på omkring 18 grader på Fyn, og selvom det ikke er specielt højt for en sommerdag, så skal man alligevel være opmærksom. UV-indekset er nemlig helt oppe på 7,0.

- Så vær lige opmærksom på, at man ikke skal være ude i solen alt for længe unde at beskytte sig mod solskoldninger, fortæller Lone Seir.

Det flotte vejr fortsætter også i den kommende uge, hvor tirsdagen bliver med de laveste temperaturer på omkring 19 grader.

Men herfra vender vinden så i stedet for at komme fra vest, kommer den fra syd, og det betyder, at varmen fra det sydlige Europa kommer her til Danmark. Ifølge prognoserne kan torsdagens ende med 28 graders varme.