I det fynske folks tjeneste

Fynboerne strømmer til åbent hus på TV 2/FYN

Gæster i studiet, smagsprøver i garagen og et indblik i, hvordan en nyhedsudsendelse bliver til. Fynboerne strømmede til åbent hus på TV 2/FYN.

01:04

Lørdag formiddag slog TV 2/FYN dørene op, og det fik hundredvis af fynboer til at besøge deres regionale tv-station i Odense. Allerede ved middagstid var der talt 770 besøgende, og flere er fortsat på vej ind.

Fynboerne havde mulighed for at se det nye studie, redaktionslokalet og følge, hvordan husets ansatte får en nyhedsdag til at udfolde sig.

- TV 2/FYN er det fynske folks tv. Det er danskerne, der ejer TV 2-regionerne. Derfor er det også fynboerne, der ejer TV 2/FYN. Det er en gammel tradition på TV 2/FYN, at vi en gang hvert andet år åbner dørene, og så kan folk komme og se, hvordan vi arbejder, siger TV 2/FYNs administrende direktør, Esben Seerup.

02:27 Luk video

TV 2/FYN-vært Malene Hammershøy Kjerstad viste gæsterne rundt og fortalte blandt andet om det nye studie. Samtidig var der skiftevis forskellige gæster i studiet i løbet af hele dagen, der også i eftermiddag byder på Sportslørdag.

Lørdag formiddag var de politisk kommentatorer Thomas Funding og Elisabet Svane i studiet for at diskutere politiskole. Også rådmand Jane Jegind, minister Lars Chr. Lilleholt og borgmester Peter Rahbæk Juel kiggede forbi Olfert Fischers Vej i dagens anledning.

I garagen kunne de besøgende smage delikatesser fra en lang række fynske mikroproducenter, der havde sat boder op i dagens anledning.