Fyns flotteste julehus

50 timers arbejde og 16.000 kroner. Det har Jesper Thor Hansen i Kerteminde brugt på at pynte familiens hus. Den usædvandlige udsmykning består blandt andet af 16.000 lamper og et væld af farvestrålende nisser. Huset på Mølleløkken i Kerteminde er blevet kåret til Fyns flotteste julepyntede hus i TV 2/FYNs julekonkurrence.

-

Gennem hele december har TV 2/FYN vist masser af eksempler på huse, hvor beboerne har gjort noget særlig ud af julepynten.

Der har været mange virkelig gode kandidater til titlen som årets flotteste julepyntede hus, men i sidste ende besluttede juryen bag konkurrencen, at et hus i Kerteminde skulle have den ærefulde titel.

Julemusik fra garagen
På Mølleløkken 147 bor familien Thor Hansen. De har ikke alene pyntet facaden på huset med tusindvis af lys og store nisser - også træer og flagstang er pakket ind i den hyggeligste julepynt.

På terrassen står plastikjulemanden - alt imens der fra højtalere i garagen bliver spillet den lifligste julemusik til glæde for de omkringliggende huse.

Pynt for 16.000 kroner
I år har familien brugt omkring 50 timer og 16.000 kroner på udsmykningen.

Det er husets 23-årige søn, der har været drivkraften bag den omfattende udsmykning.

Over gevind
\"Jeg må nok indrømme at det har taget lidt overhånd i år. Sidste år brugte jeg 900 pærer, i år kom jeg til at købe 8.600 pærer. Men jeg synes resultatet er blevet flot. Det er især volumen i udsmykningen, jeg godt kan li?\", siger Jesper Thor Hansen.

Juryen bag konkurrencen overrakte mandag 1. præmien til Jesper Thor Hansen. Præmien var en flot julekurv med godter til julen.

TV 2/FYN takker for de mange forslag og bidrag og ønsker alle en god jul og et godt nytår.