I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi efterlyser vidner til voldtægt

En somalisk mand var til stede, da en 58-årig kvinde blev voldtaget i Odense. Han nægter sig skyldig, og Fyns Politi efterlyser vidner, der har set noget søndag den 23. april.

Foto: Fyns Politi

En 58-årig kvinde anmeldte søndag den 23. april, at hun var blevet voldtaget på parkeringspladsen op til jernbaneterrænet ved Jarlsberggade i Odense mellem klokken 9 og 11. Det meddeler Fyns Politi.

En 26-årig mand af somalisk oprindelse blev anholdt senere samme dag. Han erkender at have været på stedet sammen med den 58-årige kvinde, men han nægter sig skyldig i voldtægt.

Fyns Politi efterlyser vidner i sagen. Der er blandt andet set to biler på parkeringspladsen.

- Vi vil meget gerne i kontakt med de personer, der ankommer til parkeringspladsen på det tidspunkt, da de kan være vigtige vidner i sagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein.

Den 58-årige kvinde er af grønlandsk oprindelse, cirka 150 centimeter høj og kraftig af bygning, oplyser politiet. Hun var iført gråt tøj og en rødlig jakke. 

Den 26-årige mand af somalisk oprindelse er cirka 175 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført lyseblå bukser og en mørk jakke.

Kvinden har sagt til politiet, at hun efter voldtægten gik fra Ejlskovsgade ad en trappe til Dannebrogsgade mod Odense Banegård Center. På trappen talte hun med en mand, som hun beskriver som en dansker i 40’erne. Fyns Politi vil gerne have identificeret manden og afhørt ham som vidne. 

Alle vidner i sagen kan henvende sig til Fyns Politi på telefonnummer 114.