I det fynske folks tjeneste

Fyns Politi i en ny virkelighed

I dag fremførte Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen sin første nytårsparole. En parole der bød på ændringer hos Fyns Politi, der er presset på mandskabet.

- 2015 var et særligt år. Terrorhændelsen i februar og flygtningesituationen trak hårdt på dansk politi. Fyns Politi er en af de politikredse, som har hjulpet mest til i København og ved grænserne.

Sådan startede Politidirektør hos Fyns Politi, Kit Claudi Grøn-Iversen, sin første nytårsparole ved Fyns Politi, der bød på ændringer hos et presset Fyns Politi.

Fyns Politi skal i fremtiden organiseres sådan, at de bedre kan levere inden for de rammer og ressourcer, de har til rådighed, var et af hovedpunkterne i parolen.

- Den nye organisering skal kunne forebygge oplevelsen af at blive presset og beskåret efter salamimetoden alle steder i vores organisation. Vi skal kunne omstille os hurtigere og samtidig være fleksible, fortæller politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen.

 -Vi vil fokusere på vores kerneopgave.  Opgaver som at levere ro, tryghed, sikkerhed, orden og retfærdighed til borgerne.