Fynsk cykelsucces: Par nummer 7 tilbage i front

Lasse Norman Hansen tror på en sejr til danskerduoen i det københavnske seksdagesløb.

Det danske par nummer syv, der består af Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen, er tilbage på førstepladsen inden tirsdagens finaleløb i det københavnske seksdagesløb.

Mandag var rytterne ude i et handicapløb på 75 kilometer, der blev vundet af Marcel Kalz og Robert Bengsch for andet år i træk.

I det samlede klassement ligger par nummer 1, den australsk-tyske konstellation Luke Roberts-Leif Lampater, der tidligere nappede førerpositionen foran hjemmebanefavoritterne, nu på andenpladsen.

Selvom parrene er på samme antal omgange, ser Lasse Norman Hansen gode muligheder for danskerduoen inden den sidste og afgørende dag på banen i Ballerup:

- Jeg ser dem (chancerne, red.) som særdeles gode. Michael er et helt nyt menneske i dag. Han har været rigtig stærkt kørende, så det er super fedt, siger han til feltet.dk og henviser til, at makkeren Michael Mørkøv har kæmpet med sygdom under løbet.

- Det er rigtig fedt at have en stærk Michael Mørkøv tilbage på banen. Han gør det godt, og det giver en helt anden energi i parret. Generelt synes jeg bare, vi var bedre i dag end de andre dage, så jeg tror rigtig meget på det forud for finaledagen, tilføjer han.

Michael Mørkøvs lillebror Jesper Mørkøv og hans makker Franco Marvulli ligger nummer tre og er en omgang efter de to hold i front.

Seksdagesløbet slutter tirsdag ved midnatstid.