Fynsk firma omsatte for fem milliarder

En fynsk virksomhed med en omsætning på fem milliarder kroner. Ja sådan en findes faktisk. Middelfart-firmaet A/S United Shipping & Trading Company har lige offentliggjort sit regnskab for 2002/2003, og det viser en omsætningsfremgang på mere end en milliard.

-

En fynsk virksomhed med en omsætning på fem milliarder kroner.
Ja sådan en findes faktisk.
Middelfart-firmaet A/S United Shipping & Trading Company har lige offentliggjort sit regnskab for 2002/2003, og det viser en omsætningsfremgang på mere end en milliard.

Stigende overskud
Omsætningen er steget til fem milliarder kroner, og virksomhedens overskud er i samme periode steget fra 66 millioner kroner til 74 millioner.
Det skriver Fyens Stiftstidende onsdag.

Virksomheden tjener hovedsaligt sine penge på at sælge brændstof og smøreolie ude i den store verden, men har også rederivirksomhed, skibsklarering, spedition m.m.

Flere hundrede ansatte
A/S United Shipping & Trading Company har 220 fuldtidsansatte medarbejdere, men aktiverer også mellem 450 og 500 ikke-fastansatte besætningsmedlemmer.

Virksomheden består af mere end 40 selskaber og har aktiviteter på alle kontinenter.

Blandt de rigeste danskere
Virksomhedens ejer Torben Østergaard-Nielsen blev sidste år placeret som nummer 32 på listen over Danmarks rigeste mænd.
Det gør ham til den næstrigeste på Fyn - kun overgået af Georg Gundersen fra Assens Tobaksfabrik.