I det fynske folks tjeneste

Fynsk håndbold i top og bund

Det er faktisk meget godt, men også skidt. De fynske håndboldmænd i henholdsvis GOG og Otterup HK ligger langt fra hinanden - i hvert fald i tabellen. Søndagens kampe gav ny sejr til GOG og nyt nederlag til Otterup. Det betyder, at GOG fører rækken, mens Otterup ligger sidst.

-

 


Ole Andersen og Otterup er stadig uden point.

Det er både godt, men også skidt. De fynske håndboldmænd i henholdsvis GOG og Otterup HK ligger langt fra hinanden - i hvert fald i tabellen. Søndagens kampe gav ny sejr til GOG og nyt nederlag til Otterup. Det betyder, at GOG fører rækken, mens Otterup ligger sidst.

GOG havde på hjemmebanen i Gudme besøg af oprykkerne fra Silkeborg/Voel, og det blev til en sikker sejr til fynboerne. 37-26 blev det endelige resultat, hvoraf Kasper Nielsen havde sidste hånd på 12 af målene.

Efter fire kampe er GOG i spidsen af TDC-Ligaen med maksimum point. I gennemsnit har holdet scoret 33 mål pr. kamp og kun lukket 20 ind.

Otterup tabte - igen
I den anden ende af tabellen ser det allerede vanskeligt ud for Otterup HK. I søndags gæstede de Ajax i København, og begge hold havde mulighed for at sikre sig sæsonens første sejr. Desværre for Otterup trak københavnerne det længste strå og vandt 22-18.

Otterup er altså stadig uden point. Holdet har i gennemsnit scoret 21 mål pr. kamp, mens det kniber i forsvaret, hvor der i gennemsnit er lukket 32 mål pr. kamp.