Fynsk it-selskab i betalingsstandsning

It-firmaet Cosmos IT Partner i Odense er gået i frivillig betalingsstandsning. Firmaet har længe haft økonomiske problemer, og med betalingsstandsningen håber firmaet at komme på rette kurs igen.

-

It-firmaet Cosmos IT Partner i Odense er gået i frivillig betalingsstandsning. Firmaet har længe haft økonomiske problemer, og med betalingsstandsningen håber firmaet at komme på rette kurs igen.

Cosmos IT Partner leverer konsulent- og udviklingsstøtte til firmaer der bruger software fra firmaet Navision. Firmaet har 10 ansatte og årsagen til de økonomiske problemer er en fejlslagen satsning på egne sælgere.

Trods betalingsstandsningen ser Cosmos IT Partner dog lyst på fremtiden. I følge direktøren har firmaet netop fået en millionordre hjem.

- Det ser meget positivt ud. Lige så snart vi har fået en ordning med kreditorerne, så træder vi ud af betalingsstandsningen igen. Selvfølgelig er det ikke en rar situation det her, men den er nødvendig for at komme videre, siger direktør René Vilsgaard til Computerworld.

René Vilsgaard forventer, at it-selskabet kommer ud af 2004 med en omsætning på knap 10 millioner kroner og røde tal på bundlinjen.