I det fynske folks tjeneste

Fynsk kvinde ser ud til at overleve

Lægerne vurderer, at fynsk kvinde overlever farlige knivstik fra sin mand, der efterfølgende begik selvmord.

Familietragedie i Odense.

Det var en efter omstændighederne positiv melding, som lægerne onsdag eftermiddag kunne give efterforskningsleder Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Den 52-årige kvinde, der tidligere på dagen blev stukket flere gange med kniv, ser nemlig ud til at overleve. Det vurderede lægerne i hvert fald, inden kvinden blev kørt på operationsbordet.

- Hun er ved at blive opereret lige nu. Men inden, de gik i gang, blev hun erklæret stabil, og det betyder, at hun formentlig er uden for livsfare, fortæller Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Politiet er i øjeblikket i gang med at klarlægge, hvad der fik den 50-årige mand til at gå amok på sin hustru med en kniv for derefter at springe ud fra parrets femtesalslejlighed. Et spring, manden ikke overlevede.

- Vi kender ikke noget til motivet endnu, lyder det fra efterforskningslederen.

Efter den tragiske episode har det i flere medier svirret med rygter om, at manden var uhelbredeligt syg. Det skulle angiveligt dreje sig om kræft i hjernen.

- Det er ikke noget, vi kan bekræfte, men ifølge flere af de naboer, vi har afhørt, så var han alvorligt syg, fortæller Jack Liedecke.